Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

ICEAS2017 International Conference on Applied Sciences and Engineering 2017

Krijuar: 15 Shtator 2017 Data pubblicazione Vizita: 2092

ICEAS2017 International Conference on Applied Sciences and Engineering 2017,e cila organizohet nga Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike gjatë datave 16-17 Nëntor 2017.

Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni lidhjen:  http://iceas.fimif.edu.al/

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion