Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 167 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Udhëzimet dhe një guidë udhëzimesh për aplikimet dhe regjistrime në vitin akademik 2017 - 2018

Krijuar: 25 Shtator 2017 Data pubblicazione Vizita: 1887

Aplikimet dhe regjistrimet në ciklin e parë të studimit dhe në programet e integruara të ciklit të dytë:

Udhëzimi Nr. 15 datë 19/05/2017

Aplikimet dhe regjistrimet në transferime, programe të dyta studimi, aplikimet nga trojet shqiptare jashtë kufijve, nënshtetas jo shqiptarë e shtresa të tjera shoqërore në ciklin e parë e të integruar të studimeve dhe pranimet në ciklin e dytë të studimeve:

Udhëzimi Nr. 18 datë 16/08/2017

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion