Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 173 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

“Panairi Virtual i Punës” - organizuar nga DIHA - Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri , 28 shtator 2017

Krijuar: 26 Shtator 2017 Data pubblicazione Vizita: 1689

Panairi virtual #trainedingermany është  një mundësi  për t’u informuar  rreth mundësive për punësim në kompani gjermane, lokale apo ndërkombëtare në Shqipëri dhe Kosovë. Mund të bëheni pjesë e këtij panairi duke vizituar faqen online, kudo që ndodheni. Pjesëmarrja është pa pagesë në datë  28 shtator 2017 .
Për t´u regjistruar vizitoni https://www.alumniportal-deutschland.org/index.php?id=1654
Në këtë takim virtual do të jenë pjesëmarrëse rreth 30 kompani që operojnë në tregun Shqiptar dhe atë Kosovar.
https://www.alumniportal-deutschland.org/landingpages/alko/#c23091

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion