Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 175 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

NJOFTIM - Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit FTI, shpall konkursin për “Pedagog të ftuar” për vitin akademik 2017-2018

Krijuar: 28 Shtator 2017 Data pubblicazione Vizita: 1977

NJOFTIM - Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit FTI, shpall konkursin për “Pedagog te ftuar” për vitin akademik 2017-2018.

Për më shumë informacion në lidhje me kriteret ju lutem vizitoni lidhjen:
Konkursi për “Pedagog të ftuar” për vitin akademik 2017-2018

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion