Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim: UPT, përfaqësuar nga FIN dhe FGJM është pjesë e projekteve GEOWEB dhe BESTSDI të programit Erasmus+

Krijuar: 03 Tetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 4460

Në kuadër të programit Erasmus +, Universiteti Politeknik i Tiranës, përfaqësuar nga Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave është pjesë e projekteve të mëposhtme:

  1. Prezantimi i projektit Erasmus+, GEOWEB 
  2. Prezantimi i projektit Erasmus+, BESTSDI
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion