Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 107 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Mundesi punesimi per studente te doktoratures,FORA-Rrjeti europian i trajnimeve MSCA.

Krijuar: 10 Nentor 2017 Data pubblicazione Vizita: 204

Njoftim- Mundesi punesimi per studente te doktoratures,FORA-Rrjeti europian i trajnimeve MSCA.

Rrjeti Europian I trajnimeve MSCA,i quajtur FORA(http://fora-etn.eu) kerkon te punesoje 15 studente te doktoratures deri ne prill 2018 (http://fora-etn.eu/vacancies/).

Projektet jane te larmishme dhe aplikantet mund te kene formim ne shume fusha si: shkenca kompjuterike(algoritme),inxhinieri kompjuterike(Cloud Computing,informatike e orientuar drejt sherbimit,middleware,sisteme te shperndara),inxhinieri kompjuterike(dizajn hardware dhe arkitekture kompjuterike),automatizimi industrial dhe kontrolli(automatizimi i shperndare,robotika,algoritmet e kontrollit) si dhe shkenca e te dhenave.

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion