FIM - Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar "Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve".

Shtyp
Krijuar: 01 Dhjetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 1738

Për më shumë informacion, vizitoni linkun e mëposhtëm:

"Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve"

Bashkëngjitur do të gjeni faturën dhe formularin e aplikimit:

Faturë për arkëtim kursi

Formulari i aplikimit për kursin