Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Qendra e Personel Rekrutimit në Ministrinë e Mbrojtjes, kërkon të rekrutojë kandidatë për të ndjekur “Kursin Fillestar të Oficerit të Forcës Detare”

Krijuar: 21 Dhjetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 600

Qendra e Personel Rekrutimit në Ministrinë e Mbrojtjes, kërkon të rekrutojë kandidatë për të ndjekur “Kursin Fillestar të Oficerit të Forcës Detare”, i cili do të zhvillohet në periudhën 10 Shtator 2018 deri më 10 Gusht 2019 në Kolegjin e Forcave Detare, në Dartmouth, në Britaninë e Madhe për 1 (një) të drejtë studimi.

Per me shume informacion ju lutem vizitoni linkun : “Kursi Fillestar të Oficerit të Forcës Detare”

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion