Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 295 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Qendra e Personel Rekrutimit, ka filluar regjistrimin e kandidatëve për të ndjekur kursin “Kursin fillestar i oficerit të Forcës Ajrore”

Krijuar: 21 Dhjetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 380

Qendra e Personel Rekrutimit, ka filluar regjistrimin e kandidatëve për të ndjekur kursin “Kursin fillestar i oficerit të Forcës Ajrore”, i cili do të zhvillohet në periudhën 01 janar 2019-19 korrik 2019 në Akademinë Ushtarake Mbretërore të Forcës Ajrore Kranwell dhe “Kursi bazë i oficerit të ri”, i cili do të zhvillohet në periudhën 03 shtator 2018 – 13 dhjetor 2019 në Limpston, në Britaninë e Madhe, për 3 (tre) të drejta studimi.

Per me shum informacion vizitoni linkun: “Kursi fillestar i oficerit të Forcës Ajrore”

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion