Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 115 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Hapet thirrja per bursa nga programi i studimeve STIPENDICUM HUNGARICUM per vitin akademik 2018-2019

Krijuar: 12 Janar 2018 Data pubblicazione Vizita: 251

 Bursat Stipendium Hungaricum  janë të hapura tashmë për studentët për vitin akademik 2018-2019 me programe shkëmbimi 1 vjeçare. Mund të aplikojnë studentë të nivelit Bachelor, Master, student të Doktoraturës si dhe studentë të interesuar për programe dhe kurse specializimi 1 vjeçare.

Në programin e studimeve Stipendicum Hungaricum janë të përfshira 29 institucione Hungareze të arsimit të lartë me 414 programe mësimore në gjuhën angleze
Aplikimet do të bëhen online në linkun: https://apply.stipendiumhungaricum.hu/  deri në Shkurt 2018.

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion