Njoftim- Hapet thirrja per bursa nga programi i studimeve STIPENDICUM HUNGARICUM per vitin akademik 2018-2019

Shtyp
Krijuar: 12 Janar 2018 Data pubblicazione Vizita: 1551

 Bursat Stipendium Hungaricum  janë të hapura tashmë për studentët për vitin akademik 2018-2019 me programe shkëmbimi 1 vjeçare. Mund të aplikojnë studentë të nivelit Bachelor, Master, student të Doktoraturës si dhe studentë të interesuar për programe dhe kurse specializimi 1 vjeçare.

Në programin e studimeve Stipendicum Hungaricum janë të përfshira 29 institucione Hungareze të arsimit të lartë me 414 programe mësimore në gjuhën angleze
Aplikimet do të bëhen online në linkun: https://apply.stipendiumhungaricum.hu/  deri në Shkurt 2018.