Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 113 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Thirrje per abstrakte per konferencen "REAL ESTATE & LAND PLANNING" (RELAND 2018)-shtator 2018

Krijuar: 12 Janar 2018 Data pubblicazione Vizita: 173
Në datat 4-8 Shtator 2018, në Myconos,  Greqi  do të mbahet Konferenca e Parë Ndërkombetare: “Real Estate & Land Planing”, RELAND 2018, i organizuar nga Universiteti  Aristotel  në Selanik.
RELAND synon të mundësojë mbledhjen në një forum ndërkombëtar të kërkuesve dhe praktikantëve  me qëllim eksplorimin e zhvillimeve në shkencën e vlerësimit dhe çështjeve të  pasurive të paluajtshme.
Në këtë kontekst, ju bëjmë me dije se ka filluar faza e thirrjes për abstrakte për artikuj, prezantime, postera etj.
Afati për dorëzimin e abstraktit është 31 Janar 2018.
Për afate të tjera dhe detaje vizitoni faqen zyrtare të konferencës: http://reland.web.auth.gr
 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion