Njoftim-Ambasada Britanike në Tiranë ka publikuar një thirrje për propozime për një fushatë për të sfiduar dhunën kundër grave

Shtyp
Krijuar: 24 Janar 2018 Data pubblicazione Vizita: 1304

Ambasada Britanike në Tiranë ka publikuar një thirrje për propozime për një fushatë për të sfiduar dhunën kundër grave.

Thirja ne attach Rinia sfidon dhunën kundër grave dhe vajzave