Njoftim- Master nderkombetar ne planifikimin e projekteve evropiane dhe menaxhimin,edicioni i 7-te

Shtyp
Krijuar: 08 Shkurt 2018 Data pubblicazione Vizita: 1478
Masteri ndërkombëtar zgjat 5 muaj (800 orë). Pjesa e orëve që bëhen në klasë do të zhvillohen në Firence, Itali.
Stafi i lektorëve përbëhet nga ekspertë ndërkombëtar me eksperiencë 15-25 vjeçare  në  planifikimin e projekteve evropiane, menaxhimin dhe vlerësimin.
Masteri organizon për të gjithë pjesëmarrësit  intership tre mujor jashtë shtetit për të punuar si Asistent Menaxher i Projekteve Evropjane në organizata me eksperiencë të gjatë në menaxhimin e projekteve evropjane.
Për më shume informacion klikoni: http://europlan.pixel-online.org/MST_intro.php
Ose na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.