Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Hapet thirrja per bursa per studentet e doktoratures dhe stafin e UPT-se,ne kuader te programit Erasmus +ne Universitetin e Barit,Itali

Krijuar: 14 Shkurt 2018 Data pubblicazione Vizita: 499

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës njofton në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 biletarale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik të Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin e Barit në Itali.
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve të doktoraturës
- Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie

Me poshte do te gjeni dhe afatin e aplikimit

 Për më shumë informacion klikoni këtu.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion