Njoftim- Hapet thirrja per bursa per studentet e doktoratures dhe stafin e UPT-se,ne kuader te programit Erasmus +ne Universitetin e Barit,Itali

Shtyp
Krijuar: 14 Shkurt 2018 Data pubblicazione Vizita: 1478

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës njofton në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 biletarale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik të Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin e Barit në Itali.
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve të doktoraturës
- Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie

Me poshte do te gjeni dhe afatin e aplikimit

 Për më shumë informacion klikoni këtu.