Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim - FTESE PER OFERTE Nr. 1/2, Date. 14/02/2018 PER “BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE

Krijuar: 15 Shkurt 2018 Data pubblicazione Vizita: 412

FTESE PER OFERTE Nr. 1/2, Date. 14/02/2018 PER “BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE

Per me shume informacion klikoni ketu

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion