Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim - Njoftim mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies”

Krijuar: 05 Mars 2018 Data pubblicazione Vizita: 174

Njoftim  mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare  EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies”
 
Konferenca nderkombetare EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies” do të mbahet në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës,  në datat 15-17 Mars 2018.
 
Mbi aktivitetin  dhe programin e konferencës  mund të  mësoni më shumë në linkun e mëposhtëm:
 
http://voyager.ce.fit.ac.jp/conf/eidwt/2018/

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion