Njoftim - Njoftim mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies”

Shtyp
Krijuar: 05 Mars 2018 Data pubblicazione Vizita: 1214

Njoftim  mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare  EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies”
 
Konferenca nderkombetare EIDWT-2018, “The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies” do të mbahet në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës,  në datat 15-17 Mars 2018.
 
Mbi aktivitetin  dhe programin e konferencës  mund të  mësoni më shumë në linkun e mëposhtëm:
 
http://voyager.ce.fit.ac.jp/conf/eidwt/2018/