Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers

Krijuar: 27 Mars 2018 Data pubblicazione Vizita: 373
 Universiteti Politeknik i Tiranës është bashkëorganizator në Kongresin e dytë Nderkombëtar të Materialeve dhe Polimereve, që do të zhvillohet në Shqipëri në datat 9-12 Nëntor 2018.
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion