Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

“Prezantim i Riga Technical University” - 11 Prill 2018

Krijuar: 13 Prill 2018 Data pubblicazione Vizita: 157

Në vijim të  marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Riga Technical University, në datë 11 Prill 2018,  ditën e Mërkurë, u zhvillua një takim prezantues dhe informues për studentët e UPT në sallën e bibliotekes shkencore “Silvano Pedrolo”.
Ky takim ju dedikua studentëve ku Znj. Liene Maurite përfaqësuese e Riga Technical University për marrëdhëniet ndërkombëtare prezantoi  tre nivelet e edukimit pranë këtij universiteti dhe mundësitë për  realizim e shkëmbimeve.
Për më shumë detaje për secilin program mund të njiheni nëpërmjet faqes zyrtare : https://www.rtu.lv/en 

                                         

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion