NJOFTIM MBI MUNDESINE E APLIKIMIT PER 2 GRANTE SHKEMBIM STUDENTE NE KUADER TE PROJEKTIT ERASMUS+

Shtyp
Krijuar: 13 Maj 2019 Data pubblicazione Vizita: 631

Key Action 1 – Mobility for learners and staff – Higher Education Student and Staff Mobility
 Inter-institutional agreement 2017- 202 between Polytechnic University of Tirana and University of West Attica 

Në kuadër të projektit ERASMUS + në bashkëpunim me University of West Attica në Greqi, mirëpresim aplikime nga studentët e Departamentit të Tekstilt dhe Modës për 2 grante trajnimi/intershipi në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Pireut, Greqi, për një periudhë 3 mujore.
 Të interesuarit mund të drejtohen pranë Departamentit për formularët e aplikimit (kontaktoni me Prof. Asoc. Ilda Kazani, Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.). 
 Në dokumentet për aplikim duhet të përfshihen: 