Listat e renditura te kandidateve ne programet e studimit 2019-2020 Raundi 1,sipas fakulteteve perkatese:

Shtyp
Krijuar: 29 Gusht 2019 Data pubblicazione Vizita: 19312

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI):

 
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE):
 
 
Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN):
 
 
Fakulteti I Inxhinierisë Mekanike (FIM):
 
 
Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave (FGJM):
 
 
Fakulteti I Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (FIMIF):
 
 
Fakulteti I Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU):