NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Institutin Politeknik të Viseut, në Portugali

Shtyp
Krijuar: 21 Tetor 2019 Data pubblicazione Vizita: 335

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës në Institutin Politeknik të Viseut, në Portugali.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 25 Tetor 2019.