Njoftim – Hapet thirrja për punësim në kompaninë Business Information Technology

Shtyp
Krijuar: 29 Tetor 2019 Data pubblicazione Vizita: 395

Për të gjithë studentët e interesuar të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike (FIE) dhe Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit (FTI) kompania Business Information Technology  kërkon të punësojë programues.

Për informacion të detajuar lutemi klikoni këtu.