Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Veprimtari

Titulli Data e krijimit Vizita
Njoftim- Konkursi i eseve "Pikepamjet dhe perspektivat per te ardhmen ne rajonin e Detit te Zi" 07 Shkurt 2018 506
Njoftim- Hapet konkursi Kombetar i Robotikes dhe Inteligjences Artificiale- roboTEC 2018 05 Shkurt 2018 533
Njoftim-Ambasada Britanike në Tiranë ka publikuar një thirrje për propozime për një fushatë për të sfiduar dhunën kundër grave 24 Janar 2018 619
Njoftim- Mundesi aplikimi per Post Doktorature ne Turku-Finlande 15 Janar 2018 695
Njoftim- Thirrje per abstrakte per konferencen "REAL ESTATE & LAND PLANNING" (RELAND 2018)-shtator 2018 12 Janar 2018 576
Njoftim- Hapet thirrja per bursa nga programi i studimeve STIPENDICUM HUNGARICUM per vitin akademik 2018-2019 12 Janar 2018 686
Njoftim- Qendra e Personel Rekrutimit, ka filluar regjistrimin e kandidatëve për të ndjekur kursin “Kursin fillestar i oficerit të Forcës Ajrore” 21 Dhjetor 2017 679
Njoftim- Qendra e Personel Rekrutimit në Ministrinë e Mbrojtjes, kërkon të rekrutojë kandidatë për të ndjekur “Kursin Fillestar të Oficerit të Forcës Detare” 21 Dhjetor 2017 618
FAU- IFAU Tirana 2017 – 1-st International Forum on Architecture and Urbanism 07 Dhjetor 2017 1047
FIM - Njoftim për regjistrimet e kursit "AUDITIM ENERGJIE" 04 Dhjetor 2017 1354
FIM - Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar "Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve". 01 Dhjetor 2017 1160
Njoftim- Mundësi punësimi për studentë të doktoraturës, FORA-Rrjeti europian i trajnimeve MSCA. 10 Nentor 2017 1934
Njoftim- Per hapjen e kursit te formimit te vazhduar "Vleresimi i linjave teknologjike,makinerive dhe pajisjeve. 07 Nentor 2017 948
Njoftim: Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Hapësira Campus France organizojnë ditën e premte, datë 27.10.2017 në mjediset e Fakultetit të Eknomisë të Universitetit të Tiranës sallonin “Studime në Francë”. 23 Tetor 2017 1081
Njoftim: UPT, përfaqësuar nga FIN dhe FGJM është pjesë e projekteve GEOWEB dhe BESTSDI të programit Erasmus+ 03 Tetor 2017 4462
NJOFTIM - Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit FTI, shpall konkursin për “Pedagog të ftuar” për vitin akademik 2017-2018 28 Shtator 2017 2206
“Panairi Virtual i Punës” - organizuar nga DIHA - Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri , 28 shtator 2017 26 Shtator 2017 1925
Udhëzimet dhe një guidë udhëzimesh për aplikimet dhe regjistrime në vitin akademik 2017 - 2018 25 Shtator 2017 2171
ICEAS2017 International Conference on Applied Sciences and Engineering 2017 15 Shtator 2017 2093
Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2017 - 2018 Raundi 1, sipas Fakulteteve perkatese 28 Gusht 2017 5926
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion