Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 172 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Veprimtari

Titulli Data e krijimit Vizita
Njoftim - Universiteti i Rigës hap thirrjen për aplikime në kuadër të programit Erasmus+ 15 Nentor 2016 3274
Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (Bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së në kuadër të marrëveshjes KA1 të programit Erasmus + për vitin 2017 në Universitetin Politeknik të Katalunjes në Spanjë 15 Nentor 2016 3864
“Të studiosh në Çeki” - Takim informues mbi sistemin arsimor në Çeki 14 Nentor 2016 12982
“Si të bëhesh sipërmarrës” - Aktivitet në kuadër të javës globale të sipërmarrjes, 16 nëntor 2016 14 Nentor 2016 2272
Konferenca e 7të Ndërkombëtare e Textilit 10 – 11 Nëntor 2016, Tirana 01 Nentor 2016 2596
Njoftim - Seminar:Forumi për forcimin e aftësive të profesionistëve shqiptarë - 12.05.2016 - Ora: 12:30-13:30 09 Maj 2016 4032
Njoftim - Seminar: Inovacioni i mësimdhënies - 26.01.2016 - Ora: 11:30-13:30 25 Janar 2016 4916
Përmirësimi i transportit publik me ndihmën e instrumentave të teknologjisë së informacionit - implementimi i projektit pilot 30 Dhjetor 2015 2313
Projekti KHE STO - Seminar tekniko shkencor - 18-11-2014 18 Nentor 2014 3943
Konferenca - Zhvillimi i Qëndrueshëm i korridoreve detare dhe ujërave bregdetare 28 Mars 2014 6257
Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014 11 Mars 2014 7034
Dekorimi i Universitetit Politeknik të Tiranës 03 Dhjetor 2012 4584
Konferenca “Universiteti Politeknik i Tiranës në 100 vjetorin e Pavarësisë” 03 Dhjetor 2012 5010
Konferencën e I Ndërkombëtare - 09.11.2012 17 Shtator 2012 5210
UPT - 16-19 Maj 2012 - Forumi i Rrjetit të Universiteteve të Detit të Zi 10 Maj 2012 2411
Ceremonia - 60 vjetori i UPT 10 Nentor 2011 5013
60 vjetori UPT- Konferenca FGJM 17 Tetor 2011 2563
Konference Nderkombetare 14 Qershor 2011 2441
Kampusi Dixhital Frankofon 08 Qershor 2011 2994
Konferenca Kombetare - 60 vjetori i UPT 26 Maj 2011 2356
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion