Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Veprimtari

Titulli Data e krijimit Vizita
Kriteret e pranimeve në programet e studimit të ciklit të parë dhe për programet e integruara të studimit të ciklit të dytë për vitin akademik 2017-2018, në Universitetin Politeknik të Tiranës 03 Shkurt 2017 8054
Thirrje për mobilitet stazhi profesional - 2017 29 Dhjetor 2016 4346
“Prezantim i Universitetit Iuav të Venecias” - 13 Dhjetor 2016 15 Dhjetor 2016 2817
Njoftim - Universiteti i Rigës hap thirrjen për aplikime në kuadër të programit Erasmus+ 15 Nentor 2016 3525
Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (Bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së në kuadër të marrëveshjes KA1 të programit Erasmus + për vitin 2017 në Universitetin Politeknik të Katalunjes në Spanjë 15 Nentor 2016 4115
“Të studiosh në Çeki” - Takim informues mbi sistemin arsimor në Çeki 14 Nentor 2016 13264
“Si të bëhesh sipërmarrës” - Aktivitet në kuadër të javës globale të sipërmarrjes, 16 nëntor 2016 14 Nentor 2016 2512
Konferenca e 7të Ndërkombëtare e Textilit 10 – 11 Nëntor 2016, Tirana 01 Nentor 2016 2858
Njoftim - Seminar:Forumi për forcimin e aftësive të profesionistëve shqiptarë - 12.05.2016 - Ora: 12:30-13:30 09 Maj 2016 4224
Njoftim - Seminar: Inovacioni i mësimdhënies - 26.01.2016 - Ora: 11:30-13:30 25 Janar 2016 5139
Përmirësimi i transportit publik me ndihmën e instrumentave të teknologjisë së informacionit - implementimi i projektit pilot 30 Dhjetor 2015 2501
Projekti KHE STO - Seminar tekniko shkencor - 18-11-2014 18 Nentor 2014 4157
Konferenca - Zhvillimi i Qëndrueshëm i korridoreve detare dhe ujërave bregdetare 28 Mars 2014 6553
Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014 11 Mars 2014 7340
Dekorimi i Universitetit Politeknik të Tiranës 03 Dhjetor 2012 4842
Konferenca “Universiteti Politeknik i Tiranës në 100 vjetorin e Pavarësisë” 03 Dhjetor 2012 5280
Konferencën e I Ndërkombëtare - 09.11.2012 17 Shtator 2012 5463
UPT - 16-19 Maj 2012 - Forumi i Rrjetit të Universiteteve të Detit të Zi 10 Maj 2012 2551
Ceremonia - 60 vjetori i UPT 10 Nentor 2011 5191
60 vjetori UPT- Konferenca FGJM 17 Tetor 2011 2703
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion