Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Veprimtari

Titulli Data e krijimit Vizita
Workshop 20 Prill 2011 2579
Konferenca NBiS - 2011 07 Mars 2011 3300
Workshop Vertikal 27 Korrik 2010 2419
Workshop Roadshow 2 27 Korrik 2010 2178
Workshop 1 27 Korrik 2010 2559
Workshop Horizontal 2 26 Korrik 2010 2321
Litosfera 23 Tetor 2009 3138
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion