Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Bashkepunime

Titulli Data e krijimit Vizita
Takim me Drejtorin e Qendrës Kulturore Turke Yunus Emre 06 Mars 2015 4049
Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe Universitetit Politeknik të Tiranës 23 Shkurt 2015 5332
Marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit Politeknik të Tiranës (UPT) dhe Eastern Mediterranean University (EMU) - Qipro e Veriut 20 Nentor 2014 4999
Takim me Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri 25 Shtator 2014 4496
Takim me përfaqësues të universiteteve kineze 25 Shtator 2014 4826
Memorandumi UPT - Posta shqiptare 21 Mars 2014 6043
Memorandumi UPT - Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit (MZHUT) 21 Mars 2014 6894
Memorandumi UPT - Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës (MTI) 21 Mars 2014 5053
Marrëveshje Bashkëpunimi UPT - Universiteti Toyama i Japonisë 20 Shkurt 2013 4340
Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet - ERASMUS MUNDUS, BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA 03 Dhjetor 2012 4042
Universiteti Politeknik i Tiranës anëtarësohet në RMEI 08 Tetor 2012 5265
Memorandum UPT - Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujrave (MMPAU) 16 Korrik 2012 5015
Kongresi BSUN - Rrjeti i Universiteteve të Detit të Zi 04 Qershor 2012 2166
Memorandume UPT - Universiteti Verilindor i Shenyangut dhe Universiteti i Arkitekturës dhe Teknologjisë të Xi’an (XIAUAT) në Kinë 23 Shtator 2011 3656
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion