Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Buletini i Shkencave Teknike

Krijuar: 15 Dhjetor 2009 Ndryshimi i fundit: 09 Qershor 2017 Vizita: 16919

 

Buletini i Shkencave Teknike

EmailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 2016

Buletini i shkencave teknike nr. 1 viti 2016

2015

Buletini i shkencave teknike nr. 1 viti 2015:
Një përdorim i algoritmit inteligjent PSO për projektimin e kontrollit PID të një procesi të rendit të lartë.

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion