Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 132 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Drejtoria e Qendrës së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Krijuar: 28 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 19 Shtator 2016 Vizita: 8115

Drejtoria e Qendrës së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Drejtor: Dr. Ilo Bodi Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Drejtoria e Qendrës së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë (DQSBC) të Universitetit Politeknik të Tiranës është ngritur me vendim të senatit të UPT datë 26.03.2009 dhe varet nga Rektori i UPT.
DQSBC funksionon në bazë të Ligjit Nr. 9741, dt. 21.05.2007 “Për Arsimin e Lartë në Republikën e Shqiperisë”.
DQSBC ka një strukturë organizative të përbërë nga punonjësit e qëndrës:

  1. Drejtuesi i DQSBC
  2. Specialisti i DQSBC
  3. Përfaqësuesi i administratës së Rektoratit të UPT
  4. Përfaqësuesit e fakulteteve (një anëtar i stafeve akademike),
  5. Një student i viteve të larta të programeve të studimit
  6. Ekspert i jashtëm.

Drejtoria e Qendrës së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë vendos lidhje bashkëpunimi me dekanët, drejtorët e instituteve, drejtuesit e programeve të studimit, përgjegjësit e departamenteve dhe organizatat studentore të UPT.

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion