Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Qendra Edukimit në Distancë

Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Vizita: 9364

 QENDRA E EDUKIMIT NË DISTANCË

Drejtori: Dr. Romeo Teneqexhi Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Qendra e Edukimit në Distancë është krijuar me vendim të Ministrisë së Arsimit në vitin 1997 dhe funksionon në varësinë e Rektoratit dhe të Fakulteteve të Inxhinierisë së Informacionit dhe Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike për sa i perket mësimdhënies.

Qendra kryen aktivitetin mësimor bazuar në modelin 3+2 sipas Deklaratës së Bolonjës dhe ofron Edukim Universitar në degët:

  1. Inxhinieri Telekomunikacioni
  2. Inxhinieri Informatike dhe Automatike
  3. Inxhinieri Elektrike

Diploma qe lëshohet cilësohet Diplomë Teledidaktike, në Sistemin e Edukimit në Distancë.

  • Diplomë Teledidaktike për Inxhinierinë Informatike dhe Automatike
  • Diplomë Teledidaktike për Inxhinierinë e Telekomunikacionit

 Në vitin akademik 2004-2005 është hapur dhe një Degë e Inxhinierisë Eklektrike.

Dega për Inxhinieri Telekomunikacioni ka filluar në vitin 1997 deri në vitin akademik 2006.

Nga viti i fillimit 1997deri në vitin 2006, numri i të regjistruarve gjithsej është:

Dega Vitet Regjistruar gjithsej Diplomuar
Telekomunikacion 1997 deri 2006 296 24
Informatikë 1998 deri 2006 213 19

Dega Inxhinieri Elektrike ka filluar në vitin 2004 deri në vitin 2007 janë regjistruar gjithsej:

Dega Vitet e rregjistrimit
Regjistruar gjithsej Diplomuar
Elektrike 2004 deri 2007 93 0

 


Adresa:
Sheshi “Nënë Tereza”, Nr.4, Tiranë
Tel/fax: + 355 4 2240 504