Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 79 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Diplomat - Doktorurë (PhD)

Krijuar: 28 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 09 Nentor 2016 Vizita: 87884

Universiteti Politeknik ofron programe studimi të ciklit të tretë në fushat inxhinierike dhe pas përfundimit të tyre lëshon këto diploma DOKTORATE:


I. Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Doktoraturë në:

  • Inxhinieri Ndërtimi
  • Inxhinieri Gjeodezi

II. Fakulteti i Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës

Doktoraturë në:

Arkitekturë – Urbanistikë

III. Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Doktoraturë në:

  • Grada Doktor i shkencave në Inxhinieri Informatike
  • Grada Doktor i shkencave në Telekomunikacion dhe Inxhinieri Informacioni

IV. Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

Doktoraturë në:

 Inxhinieri Mekanike

V. Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave

Doktoraturë në:

Gjeoshkencat, Burimet dhe Mjedisi

VI. Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike

Doktoraturë në:

  • Elektroenergjitikë
  • Automatizim Industri
  • Elektroteknikë

VII. Fakulteti i Inxhinierise Matematike & Inxhinierise Fizike

Doktoraturë në:

  • Inxhinieri Matematike, me Drejtimin Analizë Sistemesh
  • Inxhinieri Fizike, me Drejtimin në Mjekësi
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion