Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 102 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 16 Qershor 2016 Vizita: 24620

 FAKULTETI I INXHINIERISË  MATEMATIKE DHE  INXHINIERISË FIZIKE (FIMIF)

 www.fimif.edu.al

 Dekani: Prof.Asc. Ligor Nikolla

 Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
Historik i shkurtër i FIMIF

 Eshtë një fakultet i ri i cili ofron një të ardhme të sigurtë. Formim bazë dhe të avancuar të shkencave inxhinierike si në shkencat kompjuterike, fotonike, elektronike, optike, automatizim dhe telekomunikacion. Programet e diplomave që lëshojnë departamentet përkatëse janë të njëjta me programet e Universitetit Politeknik të Milanos. Në përfundim të këtyre programeve të studimit lëshohet përkatësisht diplomë e nivelit të dytë, DND, në Inxhinieri matematike dhe Inxhinieri fizike.

Departamentet

 • Departamenti i Inxhinierisë Fizike
 • Departamenti i Kimisë
 • Departamenti i Inxhinierisë Matematike
 • Qendra e Gjuhëve të Huaja

Diplomat

BACHELOR

 • BACHELOR në Inxhinieri Fizike
 • BACHELOR në Inxhinieri Matematike

Master Profesional

 • Master Profesional në Inxhinieri Fizike
 • Master Profesional në Inxhinieri Matematike

MASTER SHKENCOR

 • MASTER SHKENCOR në Inxhinieri Fizike
 • MASTER SHKENCOR në Inxhinieri Matematike

PhD

 • PhD në Inxhinieri Matematike, me Drejtimin Anali
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion