Projekte

SEERA-EI - The South East

European Research Area

for elninfrastructures

http://www.seera-ei.eu/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

EGI - European Grid Initiative

http://www.egi.eu/projects/egi-inspire/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

High-Performance Computing Infrastructure for South East Europe’s Research Communities HP-SEE


http://www.hp-see.eu/

Në Linjë

Kemi 24 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim për vende të lira pune - Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Kategoria kryesore: Menu Lart
Krijuar: 11 Janar 2013 Ndryshimi i fundit: 17 Prill 2014 Data pubblicazione Vizita: 1880

Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike shpall vendet vakant si më poshtë:

1. Vend pune për Sekretare Mësimore:
2. Departamenti i Inxhinierisë Fizike shpall 1(një) vend pune për laborant me arsim të lartë.

Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin brenda datës 01.02.2013 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës dokumentat.

Informohuni më shumë në lidhjen: kritere, dokumenta.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion