Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 206 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Administrata

per artikujt shqip te kategorise AdministrataShqip

Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 4019

Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë

Sektori i Kurrikulave dhe Procesit Mësimor Cikli III

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 6067

Sektori i Kurrikulave dhe Procesit Mësimor Cikli III

Sektori i Procesit Mësimor Cikli I dhe Cikli II

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 4036

Sektori i Procesit Mësimor Cikli I dhe Cikli II

Sektorit i Hartimit dhe Koordinimit të Projekteve

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 5899

Sektorit i Hartimit dhe Koordinimit të Projekteve

Sektori i kurrikulave Cikli I dhe Cikli II

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 21 Maj 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 3603

Sektori i kurrikulave Cikli I dhe Cikli II

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion