Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Administratori i Faqes së UPT
Adresa:
Bulevardi "Dëshmorët e Kombit"
Sheshi "Nënë Tereza",4.

Tiranë
Albania
Shqipëri
Telefoni:
+355 (04) 222 79 14
Send an Email
(opsionale)
Informacione te tjera:

Qendra për Kërkim dhe Zhvillim

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion