Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Burime

artikujt shqip te BurimeShqip

Verifikime dokumentacioni

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 14 Dhjetor 2017 Ndryshimi i fundit: 15 Dhjetor 2017 Data pubblicazione
Super User Vizita: 1378

Verifikime dokumentacioni

Mimoza Cukalla email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Taulant Spahiu email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Erasmus+

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 09 Qershor 2017 Ndryshimi i fundit: 02 Nentor 2017 Data pubblicazione
Super User Vizita: 6234

Erasmus+ 

Burime elektronike

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 30 Janar 2012 Ndryshimi i fundit: 11 Mars 2014 Data pubblicazione
Super User Vizita: 8652
Përmes Projektit ERA2012 (Electronic Resources for Albania) aksesi në një gamë të gjerë të burimeve elektronike me tekst të plotë me cilësi të lartë është i disponueshëm pa pagesë për stafin, studentët dhe përdoruesit e bibliotekave në shumë institucione në Shqipëri.
 
Vizitoni faqen e internetit për më shumë informacion:

Bursa doktorate dhe post- doktorate në Rumani

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 16 Tetor 2014 Ndryshimi i fundit: 31 Tetor 2014 Data pubblicazione
Super User Vizita: 9873

  

Thirrje për aplikimin e kandidatëve për bursa doktorate dhe post- doktorate në Rumani,  në kuadër të programit "Eugen Ionesco".

 

Biblioteka shkencore

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 29 Dhjetor 2009 Ndryshimi i fundit: 03 Gusht 2016 Data pubblicazione
Super User Vizita: 26918

 

BIBLIOTEKA SHKENCORE

 Drejtore e Bibliotekës Shkencore: Mimoza Shkodrani

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Faqe në ndërtim ...

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion