Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Stafi akademik

Kategoria kryesore: ROOT
Krijuar: 21 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 18 Qershor 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 12292

Stafi akademik

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion