Programi i Transparencës

Shtyp
Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 08 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 15 Shkurt 2019 Data pubblicazione
Super User Vizita: 13587

Kliko këtu:

  1. PLANI STRATEGJIK DHE VJETOR I VEPRIMTARISË SË AUDITIMIT TË BRENDSHËM TË UNIVERSITETIT POLITEKNIK TIRANË PËR PERIUDHËN 2016-2020
  2. PROGRAMI I TRANSPARENCËS UPT
  3. LISTA E PROCEDURAVE TË PROKURIMIT
  4. DEKLARIMI I TË DHËNAVE PERSONALE
  5. PLANI I AUDITIMIT TË BRENDSHËM
  6. PASQYRA PËRMBLEDHËSE PËR REALIZIMIN E BUXHETIT TË VITIT 2016 DHE DETAJIMI I BUXHETIT PËR VITIN 2017
  7. PASQYRA PËRMBLEDHËSE PËR REALIZIMIN E BUXHETIT TË VITIT 2017 DHE DETAJIMI I BUXHETIT PËR VITIN 2018
  8. PUBLIKIMI I TË DHËNAVE TË DETAJUARA MBI TË ARDHURAT DHE SHPENZIMET FINANCIARE JANAR 2019

Koordinator për të Drejtën e Informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

 

Email : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Tel : 00355 42 227 914

Adresa : Drejtoria Juridike në Rektoratin e UPT , Sheshi Nënë Tereza , nr.4 , kati i parë.