Projekte
8th International Textile Conference 2018 
The organizers of the 8th International Textile Conference 2018 have a
great honor and pleasure of inviting you to take part in this Conference
to be held from 18th to 19th October 2018, in Tirana, Albania.
The Conference will focus on important topics and issues of European and
global science in the field of textile materials, technologies, fashion,
design and marketing.
ı Garment Manufacturing
ı Textile Processing
ı Biopolymers and Biotechnology
ı Comfort and Wellbeing
ı Developments in Textile Machinery
ı E-activities and E-commerce
ı Ecology and Environment in Textile Production
ı Fibre Physics and Textile Mechanics
ı Finishing, Dyeing and Treatment
ı Medical Textiles
ı Modelling and Simulation
ı Nanotextiles
ı Smart and Interactive Textiles
ı Supply Chain Management and Logistics
ı Technical and Protective Textiles
ı Textile Design and Fashion
ı Textile Education
ı Textile Testing
You are kindly invited to submit abstracts for the Conference by June
10th, 2018.
Abstracts should be submitted via email to 8_ITC_2018@upt-tekstilmoda.org
Please find attached the file guidelines for abstract submission and make
sure that abstracts match with the format required.
Deadline for submission of abstracts is June 10, 2018.
Deadline for submission of full papers is September 10, 2018

NO FEE registration will be charged for UPT staff.
 
 
 
Në Linjë

Kemi 43876 vizitorë e një përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Burime

artikujt shqip te BurimeShqip

Verifikime dokumentacioni

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 14 Dhjetor 2017 Ndryshimi i fundit: 15 Dhjetor 2017 Data pubblicazione
Super User Vizita: 773

Verifikime dokumentacioni

Mimoza Cukalla email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Taulant Spahiu email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Erasmus+

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 09 Qershor 2017 Ndryshimi i fundit: 02 Nentor 2017 Data pubblicazione
Super User Vizita: 5391

Erasmus+ 

Burime elektronike

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 30 Janar 2012 Ndryshimi i fundit: 11 Mars 2014 Data pubblicazione
Super User Vizita: 7975
Përmes Projektit ERA2012 (Electronic Resources for Albania) aksesi në një gamë të gjerë të burimeve elektronike me tekst të plotë me cilësi të lartë është i disponueshëm pa pagesë për stafin, studentët dhe përdoruesit e bibliotekave në shumë institucione në Shqipëri.
 
Vizitoni faqen e internetit për më shumë informacion:

Bursa doktorate dhe post- doktorate në Rumani

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 16 Tetor 2014 Ndryshimi i fundit: 31 Tetor 2014 Data pubblicazione
Super User Vizita: 9086

  

Thirrje për aplikimin e kandidatëve për bursa doktorate dhe post- doktorate në Rumani,  në kuadër të programit "Eugen Ionesco".

 

Biblioteka shkencore

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 29 Dhjetor 2009 Ndryshimi i fundit: 03 Gusht 2016 Data pubblicazione
Super User Vizita: 26090

 

BIBLIOTEKA SHKENCORE

 Drejtore e Bibliotekës Shkencore: Mimoza Shkodrani

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Faqe në ndërtim ...

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion