Drejtoria e Komunikimit

Shtyp
Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 26 Dhjetor 2019 Vizita: 17469

Sektorët:

  1. Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë
  2. Sektori i Informacionit dhe Statistikës
  3. Sektori i Këshillimit të Karrierës