Njoftim për vende të lira pune - FTI dhe FIM për personel akademik

Shtyp
Krijuar: 18 Janar 2013 Ndryshimi i fundit: 16 Prill 2014 Vizita: 3644

Njoftim për vende të lira pune - FTI dhe FIM për personel akademik:

Informohuni më shumë në lidhjen për Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit (FTI):

kritere, dokumenta.

Informohuni më shumë në lidhjen për Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike (FIM):

kritere, dokumenta.