Njoftime për punësim - Rektorati i UPT

Shtyp
Krijuar: 20 Janar 2014 Ndryshimi i fundit: 26 Shkurt 2014 Vizita: 2658

Universiteti Politeknik i Tiranës, shpall vendin vakant për Kryetar të Degës Juridike dhe specialist të Informacionit dhe Statistikës pranë Rektoratit të UPT.

Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 31.01.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Kilikoni në: Kritere dhe dokumenta.