Njoftime për punësim - FAU

Shtyp
Krijuar: 03 Dhjetor 2013 Ndryshimi i fundit: 26 Shkurt 2014 Vizita: 1816
Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës shpall vendin vakant për specialiste personeli dhe sekretare arkivi.
Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentat brenda afatit pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.
 
Klikoni në lidhjet për kritere dhe dokumenta:
Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës - kritere dhe dokumenta.