Njoftime për punësim - FIE dhe IGJEUM

Shtyp
Krijuar: 18 Tetor 2013 Ndryshimi i fundit: 17 Prill 2014 Vizita: 1884

Universiteti Politeknik i Tiranës, Instituti i Gjeoshkencave Energjisë Ujit dhe Mjedisit dhe Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike shpallin vende vakante për laborant me arsim të lartë.

Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentat brenda afatit pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Klikoni në lidhjet për kritere dhe dokumenta:

Instituti i Gjeoshkencave Energjisë Ujit dhe Mjedisit - kritere dhe dokumenta

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike - kritere dhe dokumenta