Njoftime për punësim

Shtyp
Krijuar: 30 Shtator 2013 Ndryshimi i fundit: 30 Shtator 2013 Vizita: 1666

Njoftime për punësim - Universiteti Politeknik i Tiranës

 

Kandidatët duhet te paraqesin brenda datës 11.10.2013 pranë Zyrës së Burimeve Njerezore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës dokumentat.

 

Klikoni në lidhjet e mëposhtme për kritere dhe dokumenta:

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit - Vend pune për Specialist të Degës së Financës

Fakulteti i Inxhinierise Matematike & Inxhinierise Fizike - Vend pune për Kryetar të Degës së Financës