Doktoratura FGJM

Shtyp
Krijuar: 19 Dhjetor 2011 Ndryshimi i fundit: 19 Dhjetor 2011 Vizita: 2218

Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton për hapjen e programeve te studimeve te doktorates ne Fakultetin e Gjeologjise dhe te Minierave.

Duke filluar nga data 25 Dhjetor 2011 deri ne 25 Janar 2012 eshte afati i pranimit te kerkesave ne Shkollen e Doktoratures “Gjeoshkencat, Burimet Natyrore dhe Mjedisi”, per vitin akademik 2011-2012.

Te interesuarit te paraqiten ne Fakultetin e Gjeologjise dhe te Minierave.