Vend vakant për Drejtor të Bibliotekës Shkencore në Universitetin Politeknik të Tiranës - afati 04.07.2014

Shtyp
Krijuar: 23 Qershor 2014 Ndryshimi i fundit: 30 Qershor 2014 Vizita: 2120

Universiteti Politeknik i Tiranës, shpall vendin vakant për Drejtor të Bibliotekës Shkencore në Universitetin Politeknik të Tiranës. 

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 04.07.2014 pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta